dilluns, 15 de novembre del 2010

CRÓNICA RAID TORRELLES

RDK Extrem ha fet una més que meritòria bona participació en el Raid de Torrelles  que s'ha celebrat aquest cap de setmana.RDK Extrem ha estat representat per 3 membres (l'Eric i l'Oriol formant un equip i el Jordi fent equip amb el Jaume).

Pel que fa al raid, amb una alta participació d'equips tant de nivell com no, va tenir una ràpida sortida amb un tram de btt on t'havies de marcar les balises donades unes coordenades. Malgrat aguantar  la posició plegats una bona estona, l'equip del Jordi i el Jaume han de parar a canviar la roda del davant degut a una punxada.No obstant, perduts els minuts inicials es reenganxen a la cursa.


Control de canvi i sector amb 12 balises de cursa a peu. L'organització ja va avisar que era un sector justet però el saber fer dels dos equips va fer superar el sector de forma satisfactoria i amb temps de marge per no anar justos en els altres sector. Aqui, però l'equip de l'Eric i l'Oriol ja avantatgen en uns 20' al del Jordi i el Jaume.

Altra cop la bicicleta per unes divertides trialeres i camins fins a Olesa de Bonesvalls a baixar l'avenc del Bosc encantat. 20 metres de ràpel i posterior remuntada fins la boca. Temps neutralitzat per preparar elsegüent sector de BTT (una remuntada de 300m en poc més de 2km) i baixada cap a Begues on ens espera un ràpel i un circuit encintat corrents. És en aquest tram on l'Oriol i l'Eric mantenen una aferrissada lluita amb l'exigent equip Medilast i on acaben entrant igual a l'orientació urbana per Torrelles. Una altra horeta de cursa, deixa a RDK Extrem format per l'Eric i l'Oriol en una meritória 3a posició després d'una lluita constant.
Mentrestant, el Jaume i el Jordi, en una col.loació de cursa cómode, van realitzant els sectors de la manera més segura que saben i arriben al final de més de 8h de cursa en 6a posició.

3 comentaris:

  1. Mira que contents que se'ns veu!
    Es que va estar tirat! Avui ja he pogut caminar quasi com les persones normals i tot! Dos dies més i ja em podré ajupir per cordar-me les sabates.

    ResponElimina
  2. Oriol, m'encanta com surts en aquesta foto...és igual quantes vegades la vegi que sempre ric...fa unes ganes de sustituir el trufeiu per qualsevol altra cosa (un pot de ketchup?) i muntar un quadre a lo warhol amb colors que no vegis...
    Vanessa, "una artista frustarada del màrqueting"

    ResponElimina
  3. Es que aquest és el millor trofeiu del món!
    (on posa trofeiu substituir per ketxup, lleixiu, galetes farcides de xocolata, fregaplats, etc.).
    Tinc cara d'anunci del Mediamark!

    ResponElimina