dimecres, 1 de desembre del 2010

CRÒNICA 1A ROGAINING DEL CORREDOR

El passat diumenge 28 de novembre, tres dels nostres corredors varen participar en la I Rogaine del Corredor. A les 8:00 es concentraven la majoria dels participants a la recollida de dorsals, al Can Massuet, una urbanització de Dosrius. El fred apretava força, i la humitat també amenaçava amb verificar els pronòstics, que auguraven possibilitat de nevades disperses.


A les 9:00 els dos equips amb participació de l’RDK Extrem prenien la sortida junt amb tots els altres centenars de participants, dividits en equips de 2 a 5 persones, per a trobar tantes balises com fos possible en 6 hores. Cada balisa té una puntuació, i la classificació final es fa primerament en base a la puntuació global obtinguda i, en cas d’empat, es decideix en base al temps emprat per a marcar-les.

Doncs bé, per una banda, el Jordi, amb l’Ester, varen sortir amb tranquil·litat, practicant la orientació més específica i tècnica en les balises de la zona de Llinars del Vallès, obtenint una puntuació global de 105 punts.

Per altra banda, la Núria i l’Eric, amb el Joan, van començar per la mateixa zona, sense marcar una de les balises, i desplaçant-se després cap al costat de Sant Celoni i el Santuari del Corredor, a on s’acumulaven més balises i més puntuació. Una mala gestió del temps va fer que deixessin de marcar 3 de les 30 balises, i aconseguissin un total de 164 punts. Per culpa d’aquesta mala decisió estratègica els va sobrar mitja hora de temps, i en canvi no van aconseguir pujar al segon graó del podi. Es van haver de conformar amb la tercera posició en categoria mixta, un resultat molt remarcable donada la alta participació i el nivell de la competició.


Felicitats a tots per la vostra actuació!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada