dimecres, 13 de juliol del 2011

MARATÓ DE SANTA CLAUS

Hola Frikis,

Després de 18 dies per Finlàndia arribo a Rovanievi,Laponia, per correr la marató de Santa Claus, ja que a 8 km d'aquest poble hi ha la casa oficial de l'autèntic i únic santa Claus.

A les 18h ens presentem a casa d'aquest Sr gordo vestit de vermell,amb una temperatura de 7ºc.Ens posem just a la línia de centre polar àrtic i esperem que en Santa doni la sortida, ho fa amb suomi, motiu pel qual no ens assebentem de res però sortim corrent igualment.

Som 50 firkis de diverses nacionalitats, amb pensava que seria l'únic català, però no, a la sortida veig dos nois vestits amb roba esportiva amb la bandera catalana, em diuen que són en Xavi i en LLorenç de Girona i que entre els dos porten més de cent maratons per tot el món.

Com que semblen bons, em poso al seu costat, ja que els tres tenim els mateixos objectius correr, passar-ho bé i no estressar-nos, sense cap mena de por al ridícul, els dos companys es posen un gorro de color vermell amb corns de reno i van fer tota la marató amb aquesta indumetnària, em comenten que també han fet la marató d'Empúries vestits de romà, superfrikis.



Va ser una marató molt xula, sense gaire desnivell i ven acompanyat des de el principi fins al final, després de moltes fotos videos i farts de riure vàrem arribar, mig ploven, a meta amb 3:34h.

A l'01:00h de la nit amb l'arc de Sant Martí i a ple sol,el sol no es pont a la Laponia al mes de juny, entrega de premis, sorpresa, ja que vaig fer 4 sense saber-ho, però el més important ho havia aconseguit correr, passar-ho bé i fer dos bons amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada